Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítási feltételek

Csomagjainkat a GLS Futárszolgálat szállítja házhoz, hétköznaponként 8 és 17 óra között, így az Ön csomagja nem tévedhet el és biztonsággal érkezik meg Önhöz. Kérjük, olyan szállítási címet jelöljön meg, ahol a csomag 8 és 17 óra között sikeresen kézbesíthető. Telefonos elérhetőségéhez szintén olyan telefonszám megadását javasoljuk, ahol napközben hívható. A csomag érkezéséről és a szállítás részleteiről a szállítás előtt minden esetben tájékoztatjuk Vásárlóinkat.

Csomagszállító partnerünk elérhetősége (GLS ügyfélszolgálat):

Csomagkeresés:
https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

Telefon: +36 1 802 0265
E-mail: info@gls-hungary.com

 

A szállítási költség a vevőt terheli, melynek ára egységesen 2600 Ft.

Kérjük, hogy kizárólag Magyarországon belüli címet adjon meg!

 

Elállási jog gyakorlása

Megrendelése során Ön élhet a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletben részletesen rögzített elállási jogával. Ön a szerződéstől az áru átvételét követően 14 napon belül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget (szállítási díjjal együtt) legkésőbb az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríteni, vagy kérésre a kicserélést 15 napon belül elvégezni.

Figyelem! A vásárló kötelessége a szerződés megkötésének bizonyítása számlával.  A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. Amennyiben az Eladó a vásárlás megkötése előtt jelzi azt, úgy az egyedileg beszerzett termékeket nem köteles visszavenni az Vevőtől. Az Eladó elállhat a visszaszolgáltatástól, ha a termék nem rendeltetésszerűen volt használva, illetve sérült.

A jogviták rendezési lehetőségére az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformja ad lehetőséget:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU

 

Tájékoztató az adat- és titokvédelemről

Az Eladó tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról.  A regisztrációval az Érintett feltétlen hozzájárulását adja az Eladó jelen Tájékoztatóban részletezett adatkezelési gyakorlatához. A regisztráció során megadott adatokat a regisztrált felhasználó – a webáruházba történt belépést követően – a „Fiók” menüpontban bármikor módosíthatja.

Az Eladó az Érintettek által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat célhoz kötötten, kizárólag a szerződés teljesítése, illetve a szerződés létrejöttének és tartalmának későbbi bizonyítása érdekében rögzíti és tárolja. Az Érintettnek a regisztráció, illetve a rendelés során tett kifejezetten hozzájáruló nyilatkozata esetén az Eladó jogosult az Érintett személyes, illetve egyéb adatait saját üzletszerzési és marketing céljaira, így különösen a szolgáltatás minőségének javítása és fejlesztése, a vevői igények figyelemmel kísérése, valamint a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos tájékoztatás céljából (pl. hírlevelek kiküldése) felhasználni.

Az Eladó az általa kezelt adatok közül azokat, amelyek az adatkezelés céljához szükségesek átadhatja:

  • a)  azoknak, akik az Eladó megbízása alapján a számlázást, a követelések kezelését, a forgalmazás kezelését, illetőleg az ügyfél tájékoztatást, kiszállítást végzik,
  • b)  a számlázási és forgalmazási jogviták rendezésére jogszabály alapján jogosult szervek részére,
  • c)  a nemzetbiztonság, a honvédelem és a közbiztonság védelme, a közvádas bűncselekmények céljából az arra hatáskörrel rendelkező nemzetbiztonsági szerveknek, nyomozó hatóságoknak, az ügyésznek, valamint a bíróságnak.

Az átadott adatokkal kapcsolatban az adatokat átvevőket az Eladóval azonos titoktartási kötelezettség terheli.

 

Tárhely-szolgáltató

ProfiTárhely Kft., 6000 Kecskemét, Szolnoki út 23.
E-mail: ugyfelszolgalat@profitarhely.hu

 

 

ÁSZF letöltése

Keresés