Borkészítés a tradícióknak megfelelően
A bor készítésének technikáját az emberiség évezredek óta ismeri, azonban az innovációk és az új megoldások ezt a területet sem hagyták érintetlenül, így a borászok manapság már modern technológia alkalmazásával dolgoznak. Vannak ezzel szemben olyan pincészetek, ahol az a legfőbb cél, hogy megőrizzék az ősi technikákat, ugyanis bizonyos italok, mint például a tokaji aszú sokkal intenzívebb és zamatosabb ízvilágú lesz így. Ha Ön is szeretne megismerkedni a régi korok borkészítési technikáival, és megízlelné az így készült borokat, ismerje meg a Babits Pincészetet!
A Babits Pincészet története igen régre nyúlik vissza, ami igazi büszkeséggel tölt el bennünket, és igyekszünk a jövőben is azt az utat járni, amin annak idején elindították a pincészetet, vagyis még manapság is a régi, megszokott technológiákkal és módszerekkel állítjuk elő a tokaji borokat. A végeredmény így egy kiváló minőségű ital, aminek senki sem tud ellenállni! A Babits Pincészet kínálata rendkívül gazdag a tokaji borok terén, így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő italt.
Ismerkedjen meg Ön is a Babits Pincészettel, fedezze fel tokaji borainkat! Ha további információkat szeretne megtudni a pincészetről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!