Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Vállalkozásunk két testvér közös elhatározása alapján indult, amit szüleink illetve nagyszüleink szakmai hozzáértése támaszt alá.

Hogy miért is választottuk Tokaj-hegyalját? Itt kiemelhetnénk azt, amit mindenki tud, hogy Hegyalja világon egyedüli éghajlata, a hegyek meredeksége, a napsugarak dőlésszöge, a talaj magas humusz tartama és a különleges kezelési mód miatt lett a Tokaji bor a borok királya, amit mindenkivel meg kell ismertetni, szerettetni és ezt mi magunkra is vállaljuk. Ami azonban talán az igazi ok, hogy nagyszüleink Tokaj-hegyaljáról származnak, így mi is sokat gyerekeskedtünk ebben a borrégióban, és játszottunk a Tokaji szőlőtőkék között.

 

 

Szüleink gyerek korunk óta foglalkoznak előszeretettel a Tokaji borral és bár szőlő birtokunk nincsen, mégis egy kicsit azért magunkénak érezzük a Tokaji borokat.

Kínálatunkban megpróbáljuk a híresebb és kevésbé ismert termelők legjobb borait egyaránt szerepeltetni, amit borász édesapánk javallatára vesszük fel a termékkínálatba. Ezzel biztosítjuk vásárlóinknak, a nálunk kapható borok minőségét, hogy elkerüljük a Tokaji borokban való csalódást!

Széles kapcsolatrendszerünk segítségével az egyik legnagyobb választékban tudjuk beszerezni a legkülönbözőbb évjáratú és minőségű Muzeális borokat.

Remélem, megtalálják Önök is a csodát a Tokaji borokban és hírül viszik ismerőseiknek azt, hogy immár együtt népszerűsítsük hazánk egyik nagy kincsét!

Keresés