Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Tokaj-Oremus

Ön itt jár: Kezdőlap > Pincészet >

Tokaj-Oremus

Tokaj Oremus szőlői és pincéi Magyarország észak-keleti részén, Tokaj-Hegyalja egyik leghíresebb falujában, Tolcsván találhatók. 1993-ban a Vega Sicilia megalapította a Tokaj-Oremust. A két bor történelmi hagyományaihoz hozzáadódik az Álvarez család személyisége. Pablo Álvarez, a Vega Sicilia vezérigazgatója lett ennek az új projektnek is a felelőse. Nagy-nagy figyelemmel és tisztelettel tanulmányozni kezdték a bort, annak jelentőségét, munkaigényes előállítását, a történelmi fogásokat. Összeverbuváltak továbbá egy tapasztalt szakemberekből álló elhivatott munkatársi gárdát, amelynek tagjai kiválóan ismerik a vidék borainak sajátosságait. A kertekkel és szőlővel övezett huszonnyolc falu alkotta borvidék ritkán előforduló földrajzi adottságokkal, rendelkezik. Az éghajlati és talajviszonyok együttesen különleges feltételeket biztosítanak a nemes rothadás kialakulásához, ami minden pohár aszúbornak semmi máshoz nem fogható önálló stílust biztosít. A Tokaj Oremus büszke rá, hogy 115 hektár olyan gyönyörű fekvésű szőlőt mondhat magáénak, mint például a Mandulás vagy a Kútpatka dűlő, első osztályú területek, amelyek mindig nemesi családok birtokában voltak, mint amilyenek a Rákócziak, a Szirmayak vagy a Dessewffyek. A hegyek oldalában, 200 méter tengerszint feletti magasságot meg nem haladó módon telepített szőlő védve érzi magát az északi széltől, ugyanakkor fekvéséből következően bőséges napsütésben részesül. Mindezek a tényezők összekapcsolódnak a szőlősgazda, a pincemester munkájával, akik olyan titkok letéteményesei, amelyek apáról fiúra szállnak, hogy a legjobb minőségű borokat sikerüljön előállítani.

Miért vásároljon a Tokaj-Oremus Pincészet kínálatából?

Miért vásároljon a Tokaj-Oremus Pincészet kínálatából?Manapság számtalan pincészet kínálatából válogathatnak a vásárlók, ha ízletes borokat szeretnének vásárolni. Sokan a már jól ismert italok mellett teszik le a voksukat, azonban érdemes néhány alkalommal más pincészetekkel is megismerkedni, ugyanis így különleges ízekre lehet rálelni. Ha Ön is szeretne megismerkedni valami újjal, fedezze fel a Tokaj-Oremus Pincészet választékát!

A Tokaj-Oremus Pincészet kínálatában igazán különleges ízvilágú borokat találhat. A jellegzetes ízek egyrészt a speciális előállítási körülményeknek köszönhetőek, ugyanis a Tokaj-Oremus Pincészetben ötvözik a hagyományos és a korszerű borkészítés szellemiségét, másrészt a megfelelően telepített szőlő is hozzájárul a különleges zamathoz. A termesztés széltől védett helyen zajlik, ahol a szőlő bőségesen jut napfényhez, így olyan körülményeket lehet teremteni a növénynek, ami valóban megfelel az igényeinek.

A Tokaj-Oremus Pincészetben a borkészítés minden egyes fázisát gondos munka kíséri. Ízlelje meg Ön is a pincészet italait, merüljön el egy igazán különleges ízvilágban! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a Tokaj-Oremus Pincészet termékeivel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Keresés