Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Vásárlás menete

Megrendeléseket csak regisztrált vevők adhatnak le, amit a vásárlás folyamán tehet meg. A regisztráció során kérem minden adatot pontosan töltsön ki, hogy elkerüljük a későbbiekben felmerülendő problémákat. A személyes adatokat, szállítási és számlázási címet csak egyszer kell megadni, amit bizalmasan kezelünk. Harmadik félnek csak a szállítás idejére adjuk ki a futárszolgálat számára.

Belépés után termék kínálatunkból választhat, amit egy virtuális kosárban gyűjt a rendszer. A kosár tartalmát bármikor megnézheti az aktuális árakkal, illetve módosíthatja azokat. A rendelés elküldésekor jogi kapcsolat alakul ki a két fél között, melynek következtében a Szállító köteles utánvéttel vagy futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében. A Vevő köteles az általa feladott rendelésben szerepelt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat kifizetni.

A megrendelésről minden esetben 24 órán belül e-mailen vagy telefonon visszaigazolást kap, melyben tájékoztatjuk a termék elérhetőségéről és a kiszállítás időpontjáról. A megrendelt terméket a visszaigazolt napon futárszolgálattal feladjuk. A kiszállítás várható ideje a megrendelés visszaigazolásától számított 2-5 munkanap.

Egyes termékekre minimális rendelési mennyiség (3 ill. 6 palack) érvényes, amit a termék mellett külön feltüntetünk.

Fizetési feltételek:

  • Előreutalással: ebben az esetben a megrendelés elküldésekor tájékoztatni kell bennünket, hogy ezt a fizetési módot választja. A visszaigazolásban megadott összeget, a szintén itt közölt bankszámlára átutalja, melynek megérkezésekor az megrendelt árut 2 munkanapon belül postázzuk.
  • Utánvét: ez esetben a megrendelt terméket átvételkor, készpénzben kell kifizetnie a futárnak.
  • ÁFÁs számla igényét kérjük jelezze a megrendelés leadásakor.
  • A honlapon feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Figyelem! 18 éven aluli személyeket nem áll módunkban kiszolgálni!

Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk!

A termékképek csak illusztrációk, a pincészetek gyakran változtatják a címkét, csomagolást.

A szállítási feltételek elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy borokkal kapcsolatos témában hírlevelet küldjünk az Ön e-mail címére max. heti rendszerességgel.

Keresés