Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tokaji Aszúeszencia

Ön itt jár: Kezdőlap > Tokaji borok >

Tokaji Aszúeszencia

Tokaj legjava: a mesés tokaji aszúeszenciák

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a tokaji bor világhírre tett szert, az aszúesszencia pedig egyértelműen legendás italkülönlegessége a méltán híres borvidéknek. A tokaji aszúeszencia nemcsak fantasztikusan édes, de páratlanul értékes is. Az idő múlásával egyre nő az értéke is, hiszen több palack már soha többé nem készül belőle.

A tokaji aszúeszencia öt kerek évig áll érlelés alatt, az aszúszemekből ez alatt az idő alatt zamatos, jelentős cukortartalmú eszencia, kiemelkedő minőségű aszúbor képződik. Az aszúeszencia alkoholtartalma csekély, kevesebbnek kell lennie 9%-nál. Tehát valójában nem bor, mégis kiváló ínyencség, amit kiváltság megkóstolni és fogyasztani, hiszen egy-egy kivételes évjáratról mesél. Tokaj legjava, lényege és minden csodája akár 400 évig is megőrzi tökéletességét.

Válassza ki kínálatunkból valamelyik palackot vagy akár többet, és ízlelje meg a tokaji aszúeszenciát, ha valami igazi kuriózumra vágyik! Az ünnepi alkalmak elmaradhatatlan itala, mellyel kapcsolatban bátran keressen fel minket!

Keresés