Disznókő Pincészet és a Buddha-Bar Étterem által szervezett I. Disznókő Tokaji Koktélverseny, ahol az indulók közül öten jutottak be döntőbe, melyet végül a korábban már megismert Csatlós Máté nyert meg remek italával. A Sweet Novemberben szépen kiegészítette a kötelezően választandó Eszencia aszús karakterét az alapszeszként használt borókás, édesebb stílusú Old Tom ginnel, a gyümölcsös, illetve fűszeres bitterekkel, illetve az egzotikusan savanykás citromfűvel. ÖSSZETEVŐK: 50 ml Hayman’s Old Tom gin 20 ml Disznókő Tokaji Eszencia 3 öntet Bitter Truth Peach Bitters 2 öntet Angostura Aromatic Bitters 1 szelet grillezett citromfű POHÁR: Champagne Saucer (citromfű füsttel). ELKÉSZÍTÉS: Keverőpohárban. DÍSZÍTÉS: Citromspirál (és citromhéj olaj). (http://koktelblog.postr.hu/