Üvegbontás nélküli dugóhúzó Akció!

Üvegbontás nélküli dugóhúzó

79.000 Ft 69.000 Ft

Likeold és oszd meg!

pinterest google

Ezzel a speciális dugóhúzóval üvegbontás nélkül kóstolhatjuk meg a borokat. Sok esetben csak egy kis kóstolást szeretnénk a borból, amely főleg a Tokaji aszúra igaz. Ilyenkor a palack felbontása valamilyen formában elkerülhetetlen.

Ez a dugóhúzó kiváló megoldást nyújt erre az esetre, mivel a dugó és a zár megbontása nélkül élvezhetjük a tokaji borfogyasztást. A zárt palack így még hosszú ideig őrzi a megbontatlan ital minőségét és ízvilágát.

A forradalmi technológia révén megelőzhető a bor oxidációja, így minden egyes pohár olyan, mintha az első lenne. A borkóstolás után nem kell bajlódni a palack visszazárásával és az üvegben maradt levegővel, mert a dugó és a zár megbontása nélkül tölthető ki az Tokaji bor. A prémium minőségű dugóhúzó megalkotása során gondosan figyeltek annak esztétikai kialakításra is, hogy minden környezetben elegáns megjelenést nyújtson.

A palackba szúrt tű, melyen a bor kijön, az orvosi tűhöz hasonlóan működik, ezért nem okoz a dugón törést, lyukat vagy bármilyen roncsolást. A tű kihúzása után a dugó anyaga szivárgás nélkül zár.

Termékbemutató videó: