Monyók Pincészet | Tokaji Aszú 3 puttonyos 2008 Akció!

Monyók Pincészet
Tokaji Aszú 3 puttonyos 2008

3.490 Ft 3.290 Ft

Likeold és oszd meg!

pinterest google

6.580.-Ft/l

0,5l

Furmint, Hárslevelű, Muskotály szólófajtáknál bekövetkezett nemes rothadás ( botritis cinerea) következtében kialakuló, kézzel szemenként szedett aszúszemekből és több száz évre visszanyúló technológiával készült édes Tokaji Borkülönlegesség. A 3 puttonyos Aszú, a magasabb puttony számúakhoz képest a legalacsonyabb cukortartalommal rendelkezik, de ez nem befolyásolja kiváló minőségét. Színe világos borostyán, izében jól megfigyelhető az aszúra jellemzó botritiszes íz mellyel kellemes gyümölcsösség párosul.

Élvezeti értéke:10-12C-on a legjobb. Vadhúsokhoz, libamájhoz, gyümölcsökhöz és desszertekhez fenséges íz harmóniát kölcsönöz.

Monyók Pincészet

Monyók Pincészet a régi Tokaj hegyaljai hagyományokon alapulva alakult meg 1972-ben.
A családi birtok jelenleg 10 hektár szőlőterülettel rendelkezik – melyet szeretnénk egy 25-30 hektárig felfejleszteni lehetőleg a mádi határban – a régi írások szerint is I osztályú dűlőkben (például: Nyulászó, Betsek, Királyhegy, Danczka- dűlő).

A szőlőültetvényeinkre jellemző:

– A déli fekvés
– Dőlésszög 15-30 fok
– A kis sortáv, az alacsony fürtzóna, és a kevés fürtszám.
– A metszési módszereket mindig a fajtának és az általunk elképzelt minőségi és mennyiségi elvárásokhoz társítjuk.

Magyar
English
Deutsch
Français
Italiano
Español

Névre szóló boroscímke

Ez a termék névre szóló boroscímkével is rendelhető. Tegye a kiválasztott bort a kosárba, majd kattintson a névre szóló boroscímkére, végezetül adja meg a címkére írandó nevet.
(a kép csak illusztráció)

** FONTOS! Névre szóló címkézéskor az eredeti címkét eltávolítjuk, az eredeti díszcsomagolást megbontjuk. A megrendelt névre szóló címkés borokat visszavenni az előbbi okok miatt nem áll módunkban.

A szolgáltatás ára: +2.000 Ft / palack