Béres Szőlőbirtok és Pincészet | Tokaji Eszencia 2007

Béres Szőlőbirtok és Pincészet
Tokaji Eszencia 2007

39.990 Ft

Likeold és oszd meg!

pinterest google

159.960 Ft/l

0,25 l 2 %

Cukor: 585 g/l

Igazi nektár. Gazdag aromái a kajszibaracklekvárt, aszalt szilvát és kandírozott gyümölcsöt idéznek. A rendkívül magas cukortartalom ellenére friss, köszönhetően a magas savtartalomnak, ami csodálatos harmóniát teremt.

Béres Szőlőbirtok és Pincészet

Béres Szőlőbirtok és Pincészet

Talán meglepetéssel szolgál, hogy a Béres név, mely a Béres Cseppel vonult be a köztudatba, itt egy más aspektusban jelenik meg. Vagy talán nem is annyira más ez?

Azt valljuk, hogy a tokaji bor és a Béres Csepp egy ponton mindenképpen összeköthető: mindkettő valódi hungarikum. Hungarikumot szolgálni, értékeit, hírnevét, rangját építeni megtisztelő, nemes és egyúttal felelősségteljes feladat. Erre vállalkoztunk, amikor a világ ezen unikális részén, Tokaj-Hegyalján, a festői Erdőbényén 2002-ben birtokot vásároltunk és pincészet kialakításába kezdtünk.

Célunk, hogy a birtokhoz tartozó történelmi dűlőkből származó szőlőből modern szemlélettel és eszközökkel Tokaj rangjához méltó, nagy borokat alkossunk. Azt hiszem, bátran mondhatjuk, hogy a kiváló talajadottságoknak, a mikroklímának, hozamkorlátozásnak és a hozzáértő, kíméletes feldolgozásnak köszönhetően már az első 2003-as évjáratból igen szép, ígéretes borokkal mutatkozhattunk be.

www.beresbor.hu