Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom

Sajgó Családi Pincészet

Ön itt jár: Kezdőlap > Pincészet >

Sajgó Családi Pincészet

Sajgó Gábor Tokaj-Hegyalján, Tolcsván lévő családi birtokon végzi a szőlőtermelést (15 Ha), borérlelést, borpalackozást, belföldi és export borértékesítést. A nemes penésszel borított pincéinkban érlelődnek a legfinomabb szamorodni és aszú borok, amelyek számos hazai és nemzetközi megmérettetésen nagyarany, arany díjakat kaptak. Ma már 12 féle palackozott borral van a kereskedelemben Sajgó Gábor, aki 2003. augusztus 2.-án az országban elsőként kapta meg a "KIRÁLYI BORÁSZ" címet. 1999-ben elnyerte a borsodi régióban a Magyar Gazda díjat, 2002 -ben Tokaj-Hegyalján a szakma az "Év bortermelő" díjjal ismerte el borászati tevékenységét. www.tolcsvabor.aranyoldalak.hu

A Sajgó Családi Pincészet sikerének titka: a minőségi alapanyag!

A Sajgó Családi Pincészet sikerének titka: a minőségi alapanyag! Ahány borász, annyiféle elgondolás létezik arról, hogy mi határoz meg valójában egy minőségi italt. Egyes szakemberek az alkalmazott technológiát emelik ki, mások pedig inkább az alapanyag minőségét tartják fontosnak borkészítéskor. A Sajgó Családi Pincészet is utóbbit tartja a legmeghatározóbb tényezőnek!

A Sajgó Családi Pincészet filozófiája is ezen alapszik: „A jó bor titka a szőlőben, a jó alapanyagban rejlik.” – ezért nem bízzák a véletlenre a különböző szőlőfajták termesztését. Kiemelt figyelmet fordítanak az ezzel kapcsolatos munkálatokra, így a Sajgó Családi Pincészetben már akkor tudják, hogy ízletes bor lesz a végeredmény, amikor még csak a szüreteléssel foglalkoznak.

Kóstolja meg Ön is a Sajgó Családi Pincészet borait, élvezze a minőségi szőlő biztosította egyedi ízvilágot! Fedezze fel a kínálatot, tegyen az ünnepi asztalra a Sajgó Családi Pincészetből származó bort! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Keresés