Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom

Márton és Lányai

Ön itt jár: > >

Az 1991-ben alapított vállalkozásunk Tolna megyében, Györkönyben található. Mérnöki munkám mellett - hobbiként - sajátítottam el a pálinkafőzés tudományát és indítottam útjára a családi vállalkozást feleségem és lányaim segítségével. A cég kezdetben bor- és almapárlat előállításával foglalkozott. Mióta megvásároltuk a 100 éves györkönyi községi pálinkafőzdét, a közvetlen, fatüzelésű kisüstöket átalakítás nélkül üzemeltetjük, érlelő pincének 100-150 éves pincéket használunk. Sok vívódással járt, hogy előállítható-e magyar szőlőből, magyar kisüstön, magyar tölgyfahordóban érlelt kitűnő minőségű brandy? De az elért eredmények a kérdést eldöntötték. Igy a termékpalettán mára már 10-12 éves érlelésű, kétszeres aranyérmes X.O. minőségű Bardin brandyt, valamint a hazai és nemzetközi versenyeken elismert érlelt Bardin almapálinkát kínálunk. 1997-ben a termékpalettánk többféle, hazai gyümölcsből készített párlattal bővült. A pálinkákkal kapcsolatban felismertük, hogy a fogyasztói igények preferálják az osztrák vagy német pálinkafőzőkön desztillált gyümölcsillatú termékeket, ezért 2003-ban beszereztünk egy 150 literes, erősítő feltétes pálinkafőző berendezest Németországból, Ulrich Kothe műhelyéből. A hagyományos pálinkafajták, mint a barack-, vilmoskörte-, cseresznye- és törkölypálinka mellett, álmunkat megvalósítva, létrehoztuk a kirobbanó, parfűmös illatú Special Reserve termékcsaládot. Az évek során szoros együttműködést alakítottunk ki neves hazai borászokkal, úgy mint az Árvay-, Hagymási-, Günzer-, Mészáros-, Opperheim-, Szeremley-, Wunderlich pincészetekkel. Ezen együttműködés eredményeként alkottuk meg a Szőlőpálinka termékcsaládunkat. 2008-ban kezdtünk el kisérletezni vad gyümölcsökből készített párlatokkal. A Vackor Vadkörte és a Vadőszibarack párlatok alapozták meg a Vadgyümölcspárlat termékcsaládunkat. A MÁRTON ÉS LÁNYAI pálinkák ismertsége és elismertsége az évek során egyre nőtt, ami forgalom növekedést is hozott. Ennek következtében 2009-ben szükségessé vált mind a cefréző, mind a pálinkafőző kapacitásunkat megnövelni és fejleszteni. Saválló erjesztő tartályokat állítottunk be és ismét a Ulrich Kothe műhelyéből egy 400 literes főzőüstöt és kolonát helyeztünk üzembe. A MÁRTON ÉS LÁNYAI pálinkák minőségének megmérettetése érdekében rendszeresen részt veszünk hazai (Hundeszt) és nemzetközi (osztrák Destillata és belga Concours Mondial) párlatversenyeken, ahol minden évben számos díjjal - arany, ezüst, bronz érem - jutalmazzák a Márton pálinkák minőségét. Bár a piac igen telített, mára már bebizonyosodott, hogy a válogatott gyümölcsből, gondos munkával készített Special Reserve, Szőlőpálinka és Vadgyümölcspárlat család tagjai a kultúrált pálinkafogyasztók kedvenceivé váltak. Célkitűzésünk, hogy a hazai fogyasztási szokásokban ismét teret nyerjenek - a piacot uraló kommersz italokkal szemben - a természetes alapanyagokból készített gyümölcspárlatok. http://www.martonpalinkak.hu
Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Keresés