Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Ön itt jár: > >

Hogyan válasszunk bort ajándékba?

Egy szépen csomagolt, dekoratív palackban forgalmazott bor kitűnő ötlet ajándékba. A bor ajándékozásának megvan a hagyománya, szívesen fogadják, és szívesen adják. Egy jó bor értékes, elegáns és stílusos ajándék, amivel bárhol sikert lehet aratni. Különösen olyan esetekben okos választás, amikor csak felszínesen ismerjük azt, akinek szánjuk. Praktikus, mégis nagyszerű ajándék, ha nem tudunk személyre szóló meglepetést kitalálni, vagy a helyzet megkívánja az ajándékozás gesztusát. Persze nem árt előtte tájékozódni, hogy akinek szánjuk, az fogyaszt-e bort egyáltalán.

Ha tudjuk, hogy a bort szívesen fogadják, még mindig ott a komoly kihívás előttünk: a bor megfontolt kiválasztása. Hogyan válasszunk tehát bort ajándékba?

Először is nem árt tisztázni, hogy milyen szituációról van szó, milyen jellegű az esemény, ahová megyünk, mennyire ismerjük, akinek szánjuk a bort, mennyit kell, vagy szeretnénk költeni az ajándékra. Az sem mindegy, hogy egy összejövetelre visszük-e a nedűt, hogy aztán közösen elfogyassza a vendégsereg, vagy kifejezetten a házigazdának szánjuk. Ha valamennyire ismerjük, akit meg szeretnénk lepni, akkor könnyebb a dolgunk, mert tudjuk, hogy körülbelül milyen kategóriában keresgéljünk. Ha nem ismerjük az ünnepeltet, vagy illendőségből viszünk ajándékot, akkor is illik a drágább árkategóriából, a nívósabb termékekből választani, és megadni a módját az ajándékvásárlásnak.

Ha hölgyet akarunk meglepni, biztosan nem fogunk mellé egy édes borral. Jónak bizonyulhat a furmint, a muskotály, vagy egy könnyű rosé. Ha urakról van szó, a száraz vörösbor a favorit; a kékfrankos, vagy a syrah tökéletes választás lehet.

Amennyiben színvonalas borokat keres, forduljon hozzánk bizalommal, és válogasson webáruházunk kínálatából! Ajándékozzon Ön is megbízható minőségű borokat, és érkezzen felkészülten a vendégségbe! Ha kérdéseket szeretne feltenni, vagy tájékozódna a termékeinkről, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén!

Keresés