Demeter Zoltán a részletek embere. Az 1996-ban alapított hét hektáros birtokon minden nap a finom hangolásról szól. Idős telepítésű meredek dűlők, emberléptékű pince, az utolsó részletig átgondolt bor- és pezsgőkészítés. „A mi kezünkben csattan a metszőolló, és mi ragasztunk címkét a palackokra.” Demeter Zoltán
„2013. március 7-én elsőként kaptam Tokajban pezsgőkészítésre jogosító engedélyt, március 8-án pedig már palackoztam is a 2012-es évjáratot. Ettől az időponttól kijelenthető minden boromra, hogy a beérkező szőlőbogyó tőlem csak címkézett borként távozhat. Nincs bérpréselés, nincs bérpalackozás, nincs bérpezsgősítés, nincs bérdegorzsálás. Minden itt történik, és mindenről én döntök. Ez óriási meló, óriási lehetőség és óriási szabadság. Egyben a kézműves hitelesség alapja. " - Demeter Zoltán