Tokaj-hegyaljai Likőrmanufaktúra | Glam Prémium meggylikőr

Tokaj-hegyaljai Likőrmanufaktúra
Glam Prémium meggylikőr

5.600 Ft

5.600 Ft
palack
30.900 Ft
karton
Egy karton vásárlása esetén a megtakarítása:2.700 Ft

Product Description

Az igazi nők különleges finomsága. Zamatos gyümölcságy, prémium pálinka, különleges fűszerek és kizárólag természetes alapanyagok teszik kiválóvá kedvenc gyümölcslikőrünket. Tedd emlékezetessé a legvadabb bulikat és a fontos társasági eseményeket a palackonkénti öt kilogramm gyümölccsel!

Összetevők: ágyas meggypálinka, lágy víz, meggypálinka, cukor, akácméz, fűszerek

Kiszerelés: 500 ml

Alkoholtartalom: 25% vol

Ossza meg másokkal is!

pinterest google

Tokaj-hegyaljai Likőr és Pálinkamanufaktúra

A tradíciók tiszteletben tartásával kizárólag magas minőségű kézműves italokat állítunk elő. Őseinktől megtanultuk, hogy a prémium pálinka és likőr legfontosabb alapanyaga a jó minőségű gyümölcs. A gondos törődéssel nevelt termésből maximális odaadással készítjük italainkat.

Cégünk számára kiemelt felelősség, hogy manufaktúránknak a Tokaji Borvidék ad otthont. Ez a tájegység méltán vált az ország és a világ egyik legismertebb borvidékévé, hiszen az itt termett gyümölcsök az egyedülálló talaj- és klímaadottságoknak öszönhetően kiváló alapanyagot biztosítanak az italkészítéshez, így ápolva a már több évszázados múltra visszatekintő, egyedülálló italkultúrát. A tokaji szőlő és a belőle készült bor a párlatok készítésének is kiváló alapanyaga ? nem véletlen hát, hogy saját termékeink közül a törkölypálinka, a szőlőpálinka és tokaji borpárlat kiemelt fontossággal bírnak, hiszen részben vagy teljes egészében ezek adják likőrjeink alapját is.

Manufaktúránk több mint egy egyszerű pálinkaüzem. Küldetésünk, hogy a prémium likőrök is megkapják azt a megérdemelt figyelmet, amelyet a hazai borok és pálinkák kivívtak maguknak. Célunk emellett megteremteni a likőrkultúra reneszánszát Magyarországon. Prémium gyümölcslikőrjeink alapjául minőségi gyümölcspálinka szolgál, gourmetlikőrünkhöz pedig a Tokaji Borvidék szőlőültetvényeinek terméséből készült szőlőpálinkát és borpárlatot is adunk. Likőrjeinket válogatott gyógynövényekkel és fűszerekkel ízesítjük.

Kézműves pálinkáink a kiváló minőséget képviselik. Üde, illatos karakterük valamennyi palack felbontásakor azonnal érezhető. Büszkék vagyunk rá, hogy kínálatunkban mind a hagyományos ízek, mind a különlegességek megtalálhatók. Specialitásunk, a Tokaji Sárgamuskotály szőlő- és törkölypálinka egyértelműen helyi jellegzetesség. Termékeinket a kézműves csomagolás és minőséget garantáló pecsétszerű logónk teszi összetéveszthetetlenül egyedivé.

Glam prémium gyümölcslikőrjeink az általunk készített, és alapanyagként használt kiváló pálinkától válnak különlegessé, melyhez friss gyümölcsöt adunk, majd válogatott fűszerekkel ízesítjük és mézzel, valamint cukorral édesítjük. Glam termékcsaládunk likőrjeit intenzíven gyümölcsös, mégis finom és gyengéd ízükkel, valamint egyedi, festett csipkés üvegükkel, kifejezetten hölgyek számára ajánljuk. Likőrjeink lágyságát az alacsonyabb, 25 % v/v-os alkoholtartalom adja.

Kézműves digestif italunkat, a Berbence Bitter gourmetlikőrt közös vacsorák lezárására

ajánljuk, hiszen a 27 különféle gyógynövény- és fűszerkivonatból készült likőrkülönlegesség emésztést segítő élettani hatása garantált. Igazi ínyencség, mellyel megkoronázhatóak a családi és baráti összejövetelek, ünnepi lakomák. Különlegességét az adja, hogy az alapjául szolgáló gyógynövény- és fűszerkivonatot elkészítés során korábban aszúbor érlelésére használt hordóban pihentetjük tokaji borpárlat és prémium szőlőpálinka hozzáadásával.

Italunk az édesebb, lágyabb karakterű keserűk közé tartozik, így adja magát a kérdés minden étkezés után: Desszertet, kávét, Berbencét?

Értékelések

Még nem értékelte senki. Legyen tiéd az első, küld el!

Legyél te az első értékelő “Tokaj-hegyaljai Likőrmanufaktúra | Glam Prémium meggylikőr”

*